settingsAccountsettings
Menusettings

fotoğraflar silinir mi

0 oy
telefonumdakii tüm fotoğrafları macbook'a aktardım.Tüm içerikleri ve ayarları sil dersem ortak icloud hesabı nedeniyle etkilenir ve silinirler mi??
24, Haziran, 2016 iPhone kategorisinde flumen (3 puan) tarafından soruldu

1 cevap

0 oy
Hayır etkilenmez. Fotoların sunucudan silinmesi için fotoğraflar uygulamasından kendinizin silmesi gerekir. Sıfırlama işleminde bu işlemden önce iCloud hesabınızdan çıkış yaptığınız için iCloud üzerindeki verileriniz bu işlemden etkilenmez.
24, Haziran, 2016 hakan214151 (77,487 puan) tarafından cevaplandı
“My
Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere iPhone, iPad veya iTunes ile ilgili sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız.

23,913 soru

32,025 cevap

23,916 yorum

33,224 kullanıcı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
4, Ekim, 2016 iTunes kategorisinde bodrumbodrum (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
29, Ekim, 2016 iPad kategorisinde Volkan_C (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
...