settingsAccountsettings
Menusettings

FOTOGRAF YAYINI

0 oy

merhabalar,büyük bir sorunum var.Öncelikle Fotograf yayınımında sadece fotograflar mı bulunuyor yoksa videolarda bulunuyor mu? benim kimliğimin açık oldugu bir cihazda fotograflarımız karışmamışken daha sonradan ben icloudumu fotograflara kapattığımda eski fotograf veya videoların onun cihazına gitme gibi bir olasılıgı var mı? yani şu an da giriş yaparsa benim i clouduma benim telefondan sildiğim eski fotografları ve videoları görebilir mi? cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler...

 
 
20, Eylül, 2015 iPhone kategorisinde aysu (16 puan) tarafından soruldu

2 Cevaplar

0 oy

Sadece fotoğraflar bulunur.

Fotoğraf yayını 2 cihazda açıkken açık olduğu sürece iki cihaza da fotoğraflar gider. Bir tanesi kapattığı anda diğerine fotoğraflar gitmemeye başlar. Fakat doğal olarak kapatmadan öncekileri görebilir çünkü onlar daha önce zaten gitmiştir.

Fakat ayrıca iCloud'daki Fotoğraf yayınında son 1.000 foto ve son 1 aylık fotoğraflar saklanır. Yani bir cihazdan 1 sene boyunca 10.000 tane cihaz fotoğraf yayını ile iCloud'a yollanırsa. iCloud'u kapatmış cihaz bir sene sonra tekrar iCloud'unu açarsa, ancak diğer cihazın yolladığı son 1 aylık ve son 1.000 adet fotoyu görebilir.

Detaylı bilgi için:

https://support.apple.com/tr-tr/HT201317

http://www.apple.com/tr/icloud/photos/

20, Eylül, 2015 mustafatan75 (50,026 puan) tarafından cevaplandı
bana ait 1 aylık ve 1.000 adet fotografı sadece benim i cloudumu açarsa mı görebilir?
Sizin son 1 ayda iCloud'a gönderdiğiniz maksimum 1000 adet fotoğrafı görebilir.
0 oy

Fotoğraf yayınında sadece fotolar bulunuyor. Videolar eklenmiyor. Siz Fotoğraf Yayını özelliğini kapatııktan sonra eğer Ayarlar>>Fotoğraf ve Kamera menüsünde bulunan iCloud Fotoğraf Arşivi ve iCloud Fotoğraf Paylaşma özelliği de kapalıysa diğer cihazlara çektiğiniz foto ve videolar gönderilmez. Fotoğraf yayını özelliği kapatıldığında bu fotolar hem cihazdan hem de sunucudan silinir. iCloud Fotoğraf Paylaşma özelliğinde de bu durum aynıdır. Bunun tek istisnası iCloud Fotoğraf Arşivi özelliğini kullanırken kapatırsanız sunuculardaki fotolar silinmez. Bu fotolar ve sunucudaki bütün fotoları www.icloud.com adresinden Apple kimlik ve şifresi ya da icloud kimlik şifresiyle giriş yaparak da silerek içinizin tamamen rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

 

 

21, Eylül, 2015 hakan214151 (77,487 puan) tarafından cevaplandı
“My
Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere iPhone, iPad veya iTunes ile ilgili sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız.

23,905 soru

32,022 cevap

23,916 yorum

33,224 kullanıcı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
27, Mayıs, 2013 iPhone kategorisinde Muzun (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
...