settingsAccountsettings
Menusettings

iPhone U yeni bir bilgisayardaki iTunes a bağlasam tekefondaki bilgiler silinir mı

0 oy
Yeni bir bilgisayar aldım iPhone.U eski pc de eszamanlamistim şimdi yeni pc ye bağlayın ca iPhone daki notlar fotolar bilgiler falan silinir mı?
14, Mayıs, 2014 iTunes kategorisinde mertcann (290 puan) tarafından soruldu

1 cevap

0 oy
Eğer ITunes programında otomatik eş zamanlama kapalı ise veriler silinmez. Eğer açık ise otomatik olarak cihazdaki ITunes arşivindeki veriler ile cihazınıza aktarılır ve cihazdaki veriler silinir. Otomatik eş zamanlamayı kapatmak için aşağıdaki yazıya göz atın. Kapattıktan gönül rahatlığı ile bağlayabilirsiniz.

http://www.iphoneturkey.com/2012/12/itunes-11-ipuclari.html
14, Mayıs, 2014 hakan214151 (77,487 puan) tarafından cevaplandı
“My
Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere iPhone, iPad veya iTunes ile ilgili sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız.

23,913 soru

32,025 cevap

23,916 yorum

33,224 kullanıcı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
26, Temmuz, 2012 iTunes kategorisinde mertcann (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
19, Eylül, 2015 iTunes kategorisinde asdfg8 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
23, Ağustos, 2012 iTunes kategorisinde aliertan (120 puan) tarafından soruldu
...