settingsAccountsettings
Menusettings

Wi-Fi Eşzamanlama Geçmişi

0 oy
Merhaba arkadaşlar.

ipad'de ayarlar>genel>iTunes Wi-Fi Eşzamanlama kısmına girdiğimde daha önce ipad'i bağladığım itünes yüklü pc'lerin isimleri gzüküyor hatta kendi bilgisayarımda iki tane gözüküyor.

Bu bilgisayar isimlerine (şu an 3 tane var 2 si kendi kullandığım pc, biri iş yerindeki arkadaşın pc) tıkladığımda  "... " kullanılabilir olduğunda eşzamanlama sürdürülecek yazıyor.

Durmasının bir sakıncası yok ama genede rahatsız etti beni, bunları temizlemnin bir yolu var mı acaba bildiğiniz?

 

Ben itünes ten ipad'in yedeğini alıp geri yüklemeyi denedim olmadı.

 

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
8, Nisan, 2014 iPad kategorisinde OSN (640 puan) tarafından soruldu

2 Cevaplar

+1 oy
 
En İyi Cevap

ayarlar > genel > sıfırla

tüm ayarları sıfırla demek sorunu çözebilir, ama başka ayarlarda gider...

 

8, Nisan, 2014 onderak (8,362 puan) tarafından cevaplandı
8, Nisan, 2014 OSN tarafından seçilmiş
Cevap için teşekkürler.

Evet tüm ayarları sıfırlayınca wifi eşzamanlanan bilgisayarlar da gitti.

Dahası bakalım ne olcak diye ayarları sıfırlamadan önce aldığım yedeği yükledim eşzamanlama geçmişi geri gelmedi.

Sonuç olarak kayıpsız bir şekilde sorun çözüldü.
0 oy
Önder bey paylaşım için teşekkürler. Soru soran kişiye de bilgilendirme için teşekkür ederim. Bunu daha önceden duymamıştım.
12, Nisan, 2014 hakan214151 (77,487 puan) tarafından cevaplandı
“My
Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere iPhone, iPad veya iTunes ile ilgili sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız.

23,913 soru

32,025 cevap

23,916 yorum

33,224 kullanıcı

...