settingsAccountsettings
Menusettings

iphone güncelleme sonrası rehber paylaşılıyor mu?

0 oy
1-kendi i phone 4 ümü güncellediğim bilgisayardan  3 gün sonra eşiminkini de güncelledim. ıtunes ıd olarak aynı ismi kullandım. şimdi benim rehberim onda onun rehberi bende görünüyor. bunu nasıl engelleye biliriz.

2- eşim bazı numaraları kendi listesinden silmiş benimki de otamatik silindi. şimdi bu numaraları nasıl geri yükleye bilirim. güncelleme yapmadan önce onunkini de benimkini de yedekleme yapmıştım. ama geri yükle dediğimde acaba en son yapılanı mı yükler yoksa benim yedekleme yaptığım tarih ordan seçilebiliyor mu?
5, Aralık, 2012 iPhone kategorisinde eczelif (160 puan) tarafından soruldu

2 Cevaplar

0 oy
iCloud için ortak Apple Kimliği kullandıysanız bu sorun olur: http://www.iphoneturkey.com/2011/11/icloud-nedir-i.html
5, Aralık, 2012 mustafatan75 (50,026 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
mustafa bey teşekkür ederim. sanırım ondan kaynaklandı. okumadan kabul edilen bir uygulamanın getirdiği aksilikler :)  peki ıcloudu silip tekrar yüklesem olur mu. tabii eşiminkini de silip başka ıd ile yükleyeceğim. bir de 2. sorunu nasıl çözerim bir fikriniz var mı?
5, Aralık, 2012 eczelif (160 puan) tarafından cevaplandı
“My
Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere iPhone, iPad veya iTunes ile ilgili sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız.

23,913 soru

32,025 cevap

23,916 yorum

33,224 kullanıcı

...